Blazing X Asia

2020-01-20

I det nye spilleautomatet Blazing X Asia har du sjansen til å vinne opptil 25 ganger ganger gevinsten din. (Les mer: Jackpotspill)

Slik fungerer gevinstmultiplikatoren i Blazing X Asia

Hovedtallet i Blazing X Asia er den økende gevinstmultiplikatoren. Denne er helt til venstre like ved det første hjulet. Den lyder: 1x, 2x, 3x, 5x, 10x og 25x. På toppen ser du “ALL ROWS WIN”.

Denne spillefunksjonen blir aktivert hver gang WILD-symbolet lander et sted på hjul 3. Så blir symbolet først flyttet slik at alle 5 posisjonene blir fylt. Hjulene blir da verdsatt for gevinster. WILD-symbolet kan vises i både basspillet og gratisspinnrundene.

Nå er spillets multiplikatornummer (1, 2, 3, 5, 10 og 25 som nevnt) økt med ett trinn. Det øker i følgende rekkefølge:

  • 1x -> 2x
  • 2x -> 3x
  • 3x -> 5x
  • 5x -> 10x
  • 10x -> 25x

Det første trinnet er fra “bare vinn prisen” til “doble gevinsten”. Du har tre runder (innsatser) på deg for å spinne opp et nytt WILD-symbol for å gå videre til neste multiplikatorfigur i henhold til punktlisten over.

Dette kan også skje med gevinstmultiplikatoren

Anta at du ikke lykkes med å snurre et nytt WILD-symbol under de tre innsatsene dine. Hva skjer da? Vel, da går det tilbake til 1x.

Unntaket er når du allerede er på 25x og ikke klarer å beholde den etter tre spill, den går tilbake til 3x i stedet for 1x. Så blir hele saken gjentatt igjen.

Gratis spinn i Blazing X Asia

Det er dragesymbolene som fungerer som SCATTER-symboler og kan gi deg gratisspinn under basspillet. Når du snurrer disse på hjul 2, 3 og 4 samtidig (en per hjul) vinner du 10 gratissnurr. Vær oppmerksom på at dragesymbolene ikke vises under pågående Free Spins-runder, men bare i løpet av basisspillet.

Hvis du vil begynne å spille dette spillet, kan du gjøre følgende for å vinne ekte penger i det:

  1. Klikk på bildet nedenfor for å registrere deg på Videoslots Casino.
  2. Sett inn penger for første gang og få en bonus hvis du vil. Det er helt opp til deg.
  3. Naviger til spillutvalget og velg “NYE SPILL”. Der bør du finne dette asiatisk inspirerte spilleautomaten.
  4. Start spilleautomaten og juster innsatsen under “TOTAL BET”.
  5. Lek og nyt og hold tommelen opp for å nå 25x Profittmultiplikatoren så snart som mulig!

Vi håper du kan tømme tankene dine om hva som foregår i asiatiske land akkurat nå og fokusere på de lukrative mulighetene som er tilgjengelige i dette avslappede spilleautomatet fra SG Digital!

Spill Blazing X Asia nå!